De leden van de op één na oudste fotoclub van het land, Daguerre uit Groningen, vieren hun jubileum met een expositie in een ketelhuis in Oude Pekela - Dagblad van het Noorden

2022-05-21 18:27:34 By : Ms. vicky zhou

De leden van de op één na oudste fotoclub van het land, Daguerre uit Groningen, vieren het jubileum van hun vereniging in Oude Pekela.

Burgemeester Kuin (links) en Rob Pronk (naast hem) bekijken de expo in het ketelhuis Foto: Huisman Media

En wel in het ketelhuis van de voormalige strokartonfabriek Free en Co. Daar wordt op deze zondag hun jubileumexpositie geopend. ,,Vanwege het 130-jarig bestaan’’, vertelt voorzitter Rob Pronk. ,,Die verjaardag was er vorig jaar maar toen hadden we de coronacrisis.’’

Het nieuws van dichtbij vind je bij Dagblad van het Noorden. Dagelijks zijn wij op pad om verhalen te maken. Over gebeurtenissen in de buurt, plannen van de gemeente, evenementen, sport en meer.

Leest u al de (digitale) krant? Dan heeft u waarschijnlijk recht op het lezen van PREMIUM. Registreer u dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM-artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel dan hier eenmalig uw account aan uw abonnementsgegevens.

Release: 5154a982722766800a39fd213c7293a102d9623a