Hyderabad: NFIW haalt uit protest begrafenisstoet LPG-cilinder uit

2021-11-16 22:20:58 By : Mr. vincent huang

NFIW haalt uit protest LPG-cilinder begrafenisstoet 

Hyderabad: Een groep vrouwen heeft samen met activisten van de National Federation of Indian Women (NFIW) een begrafenisstoet met gasflessen ingezet en later een polystyreencilinder gecremeerd tijdens een protest tegen de prijsstijging van LPG in Himayatnagar op dinsdag.

Tijdens het protest zei Estela Srujana, de staatspresident van Telangana van de NFIW: "De BJP-regering negeert het lot van de gewone man door de kookgasprijzen te verhogen. Voordat ze aan de macht kwamen, organiseerden verschillende BJP-leiders veel protesten tegen de stijging van de gasprijzen ."

Ze zei verder dat, ondanks dat een groot aantal mensen lijdt onder de stijging van de kookgas- en brandstofprijzen, de BJP-regering tot nu toe geen stappen heeft ondernomen om de prijsstijging te beteugelen.

Srujana vertelde dat de prijs van kookgas binnenkort Rs 1.100 en benzine Rs 150 per liter zou bedragen. Ze eiste dat het Centrum de opgeblazen en stijgende brandstof- en kookgasprijzen zou terugdraaien.

Nedunuri Jyoti, algemeen secretaris van de staat van de NFIW in Telangana, zei: "Het centrum negeert de problemen waarmee arme gezinnen en gezinnen uit de middenklasse worden geconfronteerd. De stijging van de prijs van LPG-cilinders treft gewone mensen die al aan het bijkomen waren van de economische neergang.

Prem Pavani, de organisator van het Telangana Working Women's Forum, zei dat de koopkracht van de mensen was ingestort als gevolg van het regressieve economische beleid van de BJP-regering. NFIW vice-president Dr. K Rajini en staatsvice-president SK Chayadevi, assistent-secretaris J Lakshmi, Ekuri Lata Devi en commissieleden namen deel aan het protest.

© 2021 Hyderabad Media House Limited/The Hans India. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door hocalwire.com