Lokale verzameling: Stonington-meisjes halen East Lyme met een laat doelpunt - theday.com - New London en het zuidoosten van Connecticut News, Sports, Business, Entertainment, Video and Weather - The Day-krant

2022-10-08 19:58:17 By : Ms. Phoebe Pang

East Lyme — Het schot van Finnella O'Keefe werd afgebogen van een East Lyme-verdediger en in het doel met nog slechts 2 minuten en 18 seconden te gaan, terwijl Stonington donderdagavond East Lyme met 4-3 versloeg in een interdivisionele meisjesvoetbalwedstrijd in Eastern Connecticut Conference.De Bears (8-2) leidden met 3-2 toen Jessica Knapp de stand gelijk maakte voor de Vikings (5-4) met nog maar 11:20 te gaan.Carly Constantine, Maya Terwilliger en Sofia Regan scoorden ook voor Stonington (Lily Loughlean assisteerde op Constantine's doel), terwijl Sarina McCollum (strafschop) en Summer Antonino doelpunten toevoegden voor East Lyme.Kelsea Anderson maakte 10 reddingen in doel voor de Bears en Morgan Dube maakte vijf reddingen voor de Vikings.• Alina Srkrabacz scoorde drie doelpunten en assisteerde bij de vierde, want New London won zijn eerste wedstrijd van het seizoen met een 4-0 overwinning op Amistad.Paula Penaranda assisteerde bij alle drie de doelpunten van Skrabacz voor de Whalers (1-7), terwijl Skrabacz Christine Forestral opzette voor het andere doelpunt.• Avery Volle scoorde een paar doelpunten toen de ongeslagen Lyman Memorial zes doelpunten maakte in de eerste helft en een 7-1 overwinning op Windham opleverde.Alyssa Judd voegde een doelpunt en een assist toe voor de Bulldogs (9-0-1) terwijl Becca Ziegler, Magda Carpenter en Nevaeh Shifrin elk een doelpunt toevoegden (Lyman scoorde ook op een eigen doelpunt), terwijl Leah Comeroski en Juliana Haynes assists toevoegden en doelman Phoe Carpenter maakte drie reddingen.• Angelica Tompkins scoorde drie doelpunten en assisteerde bij een vierde terwijl St. Bernard naar een 5-0 overwinning op Griswold reed.Sienna Sferrazza maakte twee doelpunten voor de Saints (6-2) terwijl Alyssa Hernandez, Morgan Kuhn en Chloe Jennings elk een assist gaven.Hannah Service maakte zeven saves voor de Wolverines (3-5).• Cassie Rice scoorde het enige doelpunt in Ledyard's 1-0 overwinning op Norwich Free Academy.Bella Drummond maakte zeven saves en verdiende de shutout voor de Colonels (6-2-1) terwijl Ava Boenig vier schoten stopte voor de Wildcats (4-4-1).• Woodstock Academy scoorde twee doelpunten in de tweede helft om Waterford met 2-0 te verslaan.Grace Gelhaus had een doelpunt en een assist voor Woodstock, waardoor Leah Costa zes minuten in de tweede helft voor het eerste doelpunt van de wedstrijd zorgde.Victoria Sturm maakte zeven reddingen in doel voor de Lancers (4-4-1), die een 9-7 voorsprong hadden in schoten.• Casey Beauregard had twee doelpunten en een assist toen Killingly Fitch met 3-1 versloeg.Hannah Warner, geassisteerd door Sophia Clang, scoorde voor de Falcons (1-7-1) en doelman Grace Jenkins maakte 14 reddingen.• Grasso Tech en Norwich Tech/Holy Family speelden met 1-1 gelijk in de Connecticut Technical Conference East.Danielle Sands scoorde voor de Eagles (1-6-2, 0-2-2) terwijl Tessa Lambert de achterkant van het net vond voor de Warriors (5-1-3, 0-0-3).• Eliand Brockett, Sophia Rodriguez en Keriana Heredia scoorden elk twee doelpunten terwijl Plainfield Wheeler met 6-0 versloeg.Jillian Comeau maakte 19 reddingen in doel voor de Lions (3-6).• New London en Wheeler speelden een doelpuntloos dubbel gelijkspel in de verlengingen in New London.De Whalers zijn 0-7-1 en de Lions zijn 4-4-2.• Kameryn Mazzulli scoorde het winnende doelpunt na een penalty toen Waterford East Lyme met 2-1 versloeg in het ECC.Lauren Santos, geassisteerd door Sam San Juan, scoorde voor het eerste doelpunt voor de Lancers (2-6, 2-4) terwijl Caroline Daugherity het enige doelpunt voor East Lyme scoorde (4-2-1, 4-2).• Brianna Plew, Anna Lettiere en Nora Walsh maakten doelpunten zonder assistentie, terwijl Stonington ongeslagen bleef in de ECC met een 3-0 overwinning op NFA.De Bears (7-2, 7-0) hadden een 14-1 voorsprong in schoten.Goalie Elena Sustache maakte vier saves voor NFA (1-6, 1-4).• East Lyme rolde naar een 25-22, 25-10 en 25-20 non-conference overwinning op Coventry.Carolyn Place had zes azen voor de Vikingen (9-3) terwijl Addison Soleau 12 kills toevoegde, Chloe Vaglio 15 graven en Sydney Latham zeven kills.• Ledyard versloeg Cromwell met 25-20, 25-13 en 25-11 terwijl Emily Peckham zeven assists en vier aces had voor de kolonels (5-7), waarbij Lauren Culley vijf graven toevoegde, Layla Lassisophome 13 assists en acht azen, en Megan Tabraham zeven azen.• Wheeler versloeg Grasso Tech met 25-18, 25-13 en 25-19 in een niet-conferentiewedstrijd.Allison Needham had vier azen en vier assists voor de Lions (8-4) en Bryn Anderson voegde vier kills toe.Natalie Fana Germosa had 10 servicepunten voor Grasso (1-8) en Jamilette Montes voegde acht opgravingen toe.• Old Westbury herstelde zich van een vroege 1-0 achterstand en versloeg Mitchell College met 3-1 in een niet-conferentiewedstrijd.De Mariners (4-4-1) hadden in de 17e minuut een 1-0 voorsprong genomen op een doelpunt zonder assistentie van Cassandra Roman uit New London.Doelman Gemma Landry maakte zeven reddingen voor Mitchell.Verhaalopmerkingen op theday.com zijn bedoeld als beleefde, vriendelijke gesprekken.Behandel andere deelnemers a.u.b. met respect en op een manier waarop u zelf ook behandeld zou willen worden.Je bent verantwoordelijk voor wat je zegt.Blijf alsjeblieft bij het onderwerp.Als je een aanstootgevend bericht ziet, meld dit dan aan ons via de link 'Melden' die bij elk bericht is opgenomen.Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gecontroleerd door medewerkers van theday.com.We behouden ons te allen tijde het recht voor om opmerkingen te verwijderen die off-topic, onwettig, bedreigend, beledigend, lasterlijk, lasterlijk, obsceen, vulgair, pornografisch, godslasterlijk, onfatsoenlijk of anderszins verwerpelijk zijn.Persoonlijke aanvallen, vooral op andere deelnemers, zijn niet toegestaan.We behouden ons het recht voor om elke gebruiker die deze algemene voorwaarden schendt permanent te blokkeren.Opmerkingen die lang zijn, meerdere alinea-einden hebben, welke code dan ook bevatten, of hyperlinks naar aanstootgevend materiaal bevatten, mogen niet worden geplaatst.Lees hier het volledige beleid.Zes gewapende overvallen in iets meer dan een uur troffen de regio'Armageddon'-waarschuwing weerspiegelt de instincten van Biden over Poetin, zeggen functionarissenUvalde schooldistrict schorst zijn hele politiebureau;directeur gaat met pensioenRoze diamant wordt voor een recordbedrag van $ 49,9 miljoen verkocht op de veiling in Hong KongPolitie: Sigarenwinkel in Quaker Hill vrijdagavond onder schot beroofd